Klinikken

Målsætning

Vi tilsigter, at give vores patienter en optimal og langsigtet tandpleje, for bedst muligt at sikre et pænt, sundt og funktionsdygtigt tandsæt.

Dette opnås gennem individuel rådgivning og behandling, hvor nøgleordene er: samarbejde, tryghed, omsorg, service og kvalitet.

Vi lægger vægt på “godt håndværk” og udfører tandeftersyn og alle almindelige former for tandbehandling. Desuden kan vi tilbyde, stort set alt indenfor moderne tandbehandling.

Vi har særlig kompetence indenfor kirurgi og implantatbehandling, hvor vi også modtager patienter, der er henvist fra andre tandlæger.

Historie

Huset som vi holder til i blev bygget i 1930’erne af Tandlæge Lauridsen, som egentlig havde klinik i Hovedgaden, men byggede på Gl. Landevej, som dengang lå i udkanten af Herning. Her boede han privat og havde samtidig klinik, som han drev til sin død i 1957.

Herefter overtog tandlæge Conrad Sahlholdt klinikken. Han udvidede med en tilbygning i 1960’erne til dobbelt størrelse. Conrad ejede klinikken til sin død i 1989. Conrad nåede at arbejde sammen med sin søn Olav i 4 år, som overtog klinikken efter sin far i 1990, og ejer fortsat klinikken.